Home / Eerbeek / VVD stelt vragen over Bernstein

VVD stelt vragen over Bernstein

BRUMMEN / EERBEEK – De VVD-fractie van de Brummense gemeenteraad gaat tijdens het Forum Bestuur, dat op 10 juni wordt gehouden, vragen stellen over de problematiek van de hangjongeren aan de Bernstein in Eerbeek. De fractie wil van het college van B&W weten welke maatregelen men wil nemen om de overlast blijvend terug te dringen. De fractie is van mening dat er nu echt een stop moet komen en wijst daarbij op het coalitieprogramma, waarin staat dat ‘het gevoel van veiligheid en rechtsgelijkheid moet worden gewaarborgd.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.