Home / Eerbeek / Voetbalkamp Eerbeekse Boys

Voetbalkamp Eerbeekse Boys

EERBEEK – Op een zonovergoten terrein aan de Veldkantweg, werd voor de 4e keer het voetbalkamp gehouden bij de Eerbeekse boys. Het thema dit keer: Circus Pipo de Clown en Mamaloe.

Met 150 deelnemers in de leeftijd van 6 tot 12 jaar werden er diversen spelen gedaan. ‘s Ochtends konden ze genieten van een circuit met voetbalspelen. Een leuk onderdeel was het proberen een bal door de opengedraaide ramen van een oude auto te schieten. Deze auto hing aan een kraan. In de middag werd de zeskamp gehouden. Een mooi onderdeel was het krat stapelen. Hangend aan een harnas moesten de teams proberen zo hoog mogelijk kratten te stapelen.
Begin vd avond werd er een vijfluik uitgevoerd waarbij de kids o.a. konden boogschieten. Na het eten begonnen de bosspellen waarbij de middelste pupillen met een gps het bos werden ingestuurd en waarbij ze halverwege hun tocht heerlijk een half uurtje konden zwemmen. De oudsten gingen lasergamen in het bos. Na een nacht waarbij iedereen sliep behalve de D-pupillen (mede dankzij de honderden blikjes energy-drank!) kwam de ochtend en werd er vanaf zes uur ’s ochtends gevoetbald. Dit pyjama voetbaltoernooi was een mooie afsluiter van dit fantastische kamp met hele gezellige sportieve kids.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.