Home / Eerbeek / Malbroek zoekt nieuwe dansleiding

Malbroek zoekt nieuwe dansleiding

Dans- en kostuumvereniging Malbroek is in 1994 opgericht door Maria Vreven. Samen met haar man Sjaak is zij nog steeds de motor achter de vereniging. Echter, Maria en Sjaak gaan Malbroek verlaten, want ze verhuizen volgend jaar naar het westen van het land. Daarom wordt er gezocht naar nieuwe, vrijwillige dansleiding, die per 1 september 2011 aan de slag kan. Malbroek is een kleine, maar hechte groep dansers. Er wordt iedere dinsdagavond geoefend in de Korenmolen of bij één van de leden thuis. De groep danst alleen Nederlandse dansen en bij optredens hullen ze zich in kostuums uit verschillende delen van Nederland. Het zou jammer zijn als de vereniging moest stoppen omdat niemand het stokje van Maria en Sjaak over kan nemen. Ook is Malbroek op zoek naar nieuwe leden, die de opengevallen plaatsen kunnen innemen. Mannen, vrouwen en paren zijn welkom. Neem voor meer informatie contact op met Maria Vreven, tel. 0313-653870 of maria.vreven@planet.nl.

www.malbroek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.