Home / Doesburg / Busroutes Doesburg aangepast

Busroutes Doesburg aangepast

In verband met werkzaamheden aan de Kraakselaan in Doesburg vervallen tot en met 11 juni voor alle buslijnen in Doesburg de halten Meipoort en Kraakselaan. Voor lijn 26 vervallen tevens de halten Koepoortwal en Karel Doormansingel. Er komen tijdelijke halten op de hoek Monseigneur Bekkerslaan – Kraakselaan (voor lijnen 26, 27 en 29), op de Halve Maanweg ter hoogte van de Brandweerkazerne (lijnen 27, 29, 64 en 65) en op de Oranjesingel (lijnen 64 en 65).
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.