Home / Dieren / Beachvolleybaltoernooi voor groep zeven en acht

Beachvolleybaltoernooi voor groep zeven en acht

DIEREN – Volleybalvereniging Auto van Oort Rebelle en de Dierense Speeltuinvereniging hebben samen drie beachvolleybalvelden neergelegd op het terrein van de speeltuin. Hier kan iedereen gebruik van maken. Daarnaast kunnen kinderen uit groepen zeven en acht zich aanmelden voor een Beachvolleybaltoernooi op zaterdag 3 juli. Deelname is gratis en er zijn echte scheidsrechters. Aanmelden kan bij de speeltuin zelf of via info@dierensespeeltuin.nl. Ook leerkrachten kunnen zich aanmelden om het goede voorbeeld te geven en mee te spelen op deze dag.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.