Home / Velp / VVO F2 kampioen

VVO F2 kampioen

VELP – Door een 2-0 overwinning op Doetinchem F1 is VVO F2 uit Velp kampioen geworden. In totaal werd er tien keer gewonnen en slechts één wedstrijd verloren. Toch was het een spannende competitie omdat er zes wedstrijden met één of twee doelpunten verschil gewonnen werd en enkele keren moest eerst een achterstand weggewerkt worden. In het winnende team spelen Arthur, David, Eskander, Hugo, Luc, Niels, Rocco en Tim.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.