Home / Velp / Gedeputeerde Peters op werkbezoek

Gedeputeerde Peters op werkbezoek

VELP – Gelders gedeputeerde Theo Peters bracht een werkbezoek aan Velp Zuid. Peters werd ontvangen door de drie partijen die werken aan de Wijkvernieuwing Velp Zuid: Vivare, Wijkplatform Velp Zuid en de gemeente Rheden. De ontvangst vond plaats in de Sociaal Cultureel Centrum de Poort.
Er was een presentatie over de problematiek en aanpak van Velp Zuid. Daarbij werd ingegaan op de kenmerken van de wijk en werd vooral ook aandacht besteed aan de sociale problematiek. Aan de orde kwam ook hoe de drie partijen al geruime tijd constructief samenwerken aan allerlei projecten zoals boomtuintjes, graffitiproject, multiproblem project.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.