Home / Velp / Fantastisch Familietoernooi DVOV

Fantastisch Familietoernooi DVOV

VELP – Tweede Pinksterdag was een prachtige dag op de Pinkenberg in Velp tijdens het Familietoernooi van DVOV. Alle 130 deelnemers van het familietoernooi hadden er zin in, want nu konden ze eindelijk een keer samen in een team spelen met pa, ma, broer en/of zus. Iedereen was op tijd aanwezig, zo kon het secretariaat nog enkele laatste wijzigingen in de teamsamenstellingen op tijd verwerken.

Om exact 11.00 uur konden dan ook de scheidsrechters fluiten voor de aftrap van de eerste wedstrijden. De kinderen die even niet hoefden te voetballen konden genieten van het kasteel-springkussen.
Er waren 13 teams. De teams kregen de naam opgeplakt van een land die deel gaat nemen aan het WK toernooi. Het werd dus een familie WK toernooi op de Pinkenberg. In poule A werd uiteindelijk Italië de winnaar en in poule B werd dat Spanje. Als afronding van het toernooi speelden deze beide teams de finalewedstrijd.
Het tekende de geweldig sportieve en enthousiaste sfeer dat alle deelnemers mee gingen kijken naar deze spannende finalewedstrijd. Scheidsrechter Bas Kaptein genoot zodanig dat hij met tegenzin de wedstrijd affloot toen de tijd erop zat.
Italië won met 3-2 tegen Spanje.
De sportiviteitbeker ging op één tiende punt na voorbij aan het team van
Zuid Afrika. Zij hadden vorig jaar deze beker gewonnen. Dit keer was het Portugal die de mooiste beker won.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.