Home / Regio / De bibliotheek introduceert gratis gastlenen

De bibliotheek introduceert gratis gastlenen

REGIO – Leden van alle Gelderse bibliotheekleden kunnen nu gratis gastlid worden bij een andere bibliotheek. Bijvoorbeeld in de plaats waar ze werken, winkelen of studeren. Zij kunnen daar ook boeken, cd’s en dvd’s lenen en ze vervolgens terugbrengen bij de gastbibliotheek of bij de thuisbibliotheek.

De bibliotheken lanceren gastlenen met een campagne, waar de stripfiguren Freek & Bibi een hoofdrol spelen. De boekenwurm en het blondje met lef vullen elkaar goed aan. De boekenkennis van Freek en de ondernemingslust van Bibi maken hen tot een onverslaanbaar en succesvol team. Ook in de toekomst zullen zij de nieuwe ontwikkelingen van de bibliotheek duidelijk vertellen aan jong en oud. De bibliotheken willen met Freek & Bibi mensen stimuleren om te lezen, te leren, ervaring op te doen en deze vervolgens in de praktijk te brengen.
Aan de kick off is een ontwerpactie gekoppeld voor leden van de bibliotheek, waarmee ze een bijzondere prijs kunnen winnen. Vanaf 17 mei loopt de actie en kan een gratis stripboek, informatie over de actie en een leuke attentie worden opgehaald in een aantal Gelderse bibliotheken.

www.gastlenen.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.