Home / Laag-Soeren / 18 jubilarissen bij SCS

18 jubilarissen bij SCS

LAAG-SOEREN – Bij Sport Club Soeren (SCS) in Laag-Soeren was het de zaterdag voor Pinksteren één groot feest; maar liefst zeventien leden werden door de voorzitter gehuldigd. SCS had vorige week de verkeerde namen aan Regiobode doorgegeven. Dit zijn de goede namen. De twee ereleden, 60 jaar lid, waren Wim Pasman en Aris Blankenspoor. Gert van Zeist, Henk Kock en Barry Blankenspoor waren 50 jaar lid, Harrie Nieuwland en Jan Willem Scherpenzeel waren 40 jaar lid, Edwin Gerritsen en Marc Nijborg waren 25 jaar lid en René Thijssen, René Kock, Cas Lebbink,Sjoerd Bielleman, Geertjan Bosman,Rowin Willems, Andre van Oort, Eric Kock en Floris van Dulken waren twaalf en een half jaar lid.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.