Home / Giesbeek / 90 jaar St. Gregorius

90 jaar St. Gregorius

GIESBEEK – Dit jaar bestaat Fanfarekorps St. Gregorius 90 jaar en hierbij wil het korps de inwoners van Giesbeek graag betrekken. Mede dankzij de steun van de Vrienden van St. Gregorius heeft de vereniging nieuwe uniformen kunnen aanschaffen. De leden van Gregorius willen hun nieuwe uniformen graag aan de inwoners van Giesbeek presenteren tijdens een rondgang door het dorp op zaterdag 5 juni van 15.30 tot 16.30 uur. Deze begint en eindigt op de Kerkstraat.

Tijdens de jubileumviering in de St. Martinuskerk staat het thema muziek centraal. De kerkdienst wordt grotendeels verzorgd door leden van St. Gregorius.
Alle inwoners van Giesbeek zijn van harte welkom op de officiële receptie op zondag 6 juni van 12.30 tot 14.30 uur in het Hof van Giesbeek. Onder het genot van een drankje en een hapje is er gelegenheid het bestuur en de leden te feliciteren.
St. Gregorius sluit het jubileum af met een spetterend jubileumfeest met live muziek op zondag 6 juni van 15.00 tot 19.00 uur. De toegang is gratis, voor consumpties worden munten verkocht.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.