Home / Eerbeek / Wijkdag in Lombok

Wijkdag in Lombok

Vrijdag 25 juni vindt de vierde wijkdag plaats in de wijk Lombok in Eerbeek. Buurtbewoners ontmoeten daar op informele wijze een afvaardiging van de gemeente, Dorpsraad Eerbeek – Hall, Woningstichting Eerbeek, politie en Stichting Welzijn Brummen. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om vragen te stellen. Tussendoor is er muziek en dans uit verschillende culturen en er worden diverse hapjes geserveerd. Buurtbewoners die dat willen, kunnen zichzelf, hun werk of praktijk aan huis, vereniging of hobby presenteren aan wijkgenoten. Aanmelden hiervoor kan bij Ronald Heusschen of Sjoerd Botschuver van SWB, tel. 0575-561988.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.