Home / Eerbeek / Aanrijding onder invloed van alcohol

Aanrijding onder invloed van alcohol

EERBEEK – Een 64-jarige vrouw uit de gemeente Brummen heeft woensdagochtend onder invloed van alcohol een eenzijdige aanrijding veroorzaakt. De vrouw reed met haar auto tegen enkele paaltjes in het centrum van Eerbeek.
De aanrijding werd omstreeks 07.30 uur gemeld. Agenten troffen op de Loubergweg in Eerbeek een zwaar beschadigde auto aan. De bestuurster van de auto was tegen enkele paaltjes aangereden. Hierbij raakte zijn niet gewond. Een blaastest ter plaatse wees uit dat de vrouw onder invloed van alcohol was. Hierop is zij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De vrouw was niet in staat een blaasproef af te leggen. Daarom is van haar een bloedproef afgenomen om vast te stellen wat het precieze promillage is. De vrouw is heengezonden met een proces-verbaal en een rijverbod.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.