Home / Dieren / Verkeersexamens verlopen goed

Verkeersexamens verlopen goed

DIEREN / VELP – In Dieren werden woensdag 26 mei weer verkeersexamens afgenomen. 233 scholieren namen hier aan deel. Voor de controleposten zijn in Dieren ieder jaar voldoende aanmeldingen van vrijwilligers dat het bijna een luxeprobleem wordt.

Met af en toe een aanwijzing van een controlepost maakten alle deelnemers er het beste van. De borden die aanwijzen of men door kon rijden, werden goed bekeken. Één scholier was echter de weg kwijt geraakt en moest met een telefoon worden teruggeroepen.
In Velp legden 175 deelnemers woensdag 19 mei al de verkeersexamens af. In Velp is juist het grootste probleem dat er bijna ieder jaar te weinig bezetting is voor de controleposten. Opa’s, oma’s, ouders en verzorgers hebben geen tijd en zin.
De examens worden geregeld door een team van de gemeente Rheden. – Foto – Martin de Jongh.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.