Home / Dieren / KV Diderna E1 kampioen

KV Diderna E1 kampioen

DIEREN – Het E1 team van KV Diderna / Visser Sloopwerken uit Dieren heeft het kampioenschap in hun klasse in de wacht gesleept. E1 werd kampioen door van het team van KVZ uit Zutphen te winnen. En dat deden ze royaal met een eindstand van 7-2. Van de zes te spelen wedstrijden werden er maar liefst vijf overtuigend gewonnen en slechts één maal werd een wedstrijd verloren. Iedereen kreeg na afloop een heus korfbaldiploma.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.