Home / Beekbergen / Menwedstrijd Beekbergen gaat niet door

Menwedstrijd Beekbergen gaat niet door

De Internationale Menwedstrijd in Beekbergen gaat dit jaar niet door. Na een zeer geslaagde jubileumeditie vorig jaar, is het de organisatie dit jaar niet gelukt genoeg fondsen te werven om ook dit jaar weer een mooi evenement te organiseren. Men wijt het aan de crisis: een aantal sponsoren heeft zich teruggetrokken en het bestuur wil in deze financieel moeilijke periode trouwe businessclubleden en sponsoren niet extra belasten. Daarom is besloten het evenement voor dit jaar af te blazen. Inmiddels loopt er wel een aantal gesprekken met partijen die het mogelijk kunnen maken om de internationale menwedstrijd volgend jaar in volle glorie terug te laten komen.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.