Gouden jubilaris Sursum Corda

BEEKBERGEN – Zangeres mevrouw R. van Beek – Jochems is al vijfig jaar lid van het Christelijk Gemengd koor Sursum Corda in Beekbergen. Vanwege dit heugelijke feit werd zij tijdens een gezellige bijeenkomst gehuldigd. Mevrouw Baan, afgevaardigde van de KNZB was naar Beekbergen gekomen om de jubilaresse toe te spreken. Zij liet haar woorden vergezeld gaan van een oorkonde en een herinneringsbord. Ook had zij bloemen voor mevrouw van Beek. Een viertal leden waren 35 jaar lid van het Beekbergens zangkoor. De dames R. Wilbrink, A. Fransen – van de Ham en A. Groen werden ook in het zonnetje gezet. Zij kregen een pen met inscriptie en bloemen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.