Home / Beekbergen / Gouden jubilaris Sursum Corda

Gouden jubilaris Sursum Corda

BEEKBERGEN – Zangeres mevrouw R. van Beek – Jochems is al vijfig jaar lid van het Christelijk Gemengd koor Sursum Corda in Beekbergen. Vanwege dit heugelijke feit werd zij tijdens een gezellige bijeenkomst gehuldigd. Mevrouw Baan, afgevaardigde van de KNZB was naar Beekbergen gekomen om de jubilaresse toe te spreken. Zij liet haar woorden vergezeld gaan van een oorkonde en een herinneringsbord. Ook had zij bloemen voor mevrouw van Beek. Een viertal leden waren 35 jaar lid van het Beekbergens zangkoor. De dames R. Wilbrink, A. Fransen – van de Ham en A. Groen werden ook in het zonnetje gezet. Zij kregen een pen met inscriptie en bloemen.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.