Home / Rheden / Wielrenner zwaar ten val

Wielrenner zwaar ten val

RHEDEN – Een 34-jarige man uit Zutphen is dinsdagavond zwaar gewond geraakt nadat hij tijdens een fietstocht op de Posbank in Rheden was gevallen. De man is met hoofdletsel opgenomen in het ziekenhuis.
Het ongeval gebeurde rond 20.00 uur, toen het slachtoffer met een wielrenclub een afdaling maakte op de Schietbergseweg. Vermoedelijk kwam de man daarbij in de berm terecht. In een poging daar weer uit te komen sloeg de man over de kop. Bij het ongeval werd ook de traumahelikopter ingezet.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.