Aangehouden na diefstal buitenboordmotor in Giesbeek

GIESBEEK / ARNHEM – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op de A12 in Arnhem een 28-jarige man aangehouden op verdenking van diefstal van een buitenboordmotor. De buitenboordmotor bleek te zijn gestolen vanuit een jachthaven in Giesbeek.

Een getuige tipte de politie, nadat hij de Veenendaler omstreeks half twee die nacht had onder verdachte omstandigheden op het terrein van de jachthaven had overlopen. De man vertelde op zoek te zijn geweest naar een visstek en ging er vandoor. Buiten de jachthaven werd later een buitenboordmotor aangetroffen. Gewaarschuwde agenten zagen de Veenendaler even later rijden over de A12 richting Utrecht en hielden hem aan. De man is voor verder onderzoek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.