Motorrijder ernstig gewond bij verkeersongeval

ELLECOM – Een 46-jarige motorrijder uit Didam is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Ellecomsedijk in Ellecom. De man is met onder meer diverse botbreuken naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde even na vijf uur, toen een 28-jarige automobiliste uit Doesburg door nog onbekende oorzaak achterop de motorrijder botste. Die botste op zijn beurt tegen zijn voorganger, een 36-jarige automobilist uit Doetinchem. Als gevolg daarvan kwam de motorrijder onder de wagen van de Doesburgse terecht. Hij werd met behulp van omstanders uit zijn benarde positie bevrijd door de auto te kantelen. De beide betrokken automobilisten waren met de schrik vrij gekomen. De dienst verkeersongevallenanalyse van de politie stelt een nader onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.