Home / Eerbeek / Afscheid Anneke van Stokrom van Woningstichting Eerbeek

Afscheid Anneke van Stokrom van Woningstichting Eerbeek

EERBEEK – Anneke van Stokrom, directeur van Woningstichting Eerbeek, neemt na zeventien jaar afscheid van de organisatie. Per 1 juni wordt haar werk overgenomen door de directeur van Beter Wonen in Loenen, in aanloop naar de fusie van beide corporaties, die per 1 januari wordt voorzien. In de zeventien jaar dat Van Stokrom werkzaam was in Eerbeek, heeft zij haar best gedaan zich in te zetten voor haar individuele klanten en velen zullen haar dan ook persoonlijk kennen. Op dinsdag 1 juni is het tussen 16.00 en 18.00 uur mogelijk Anneke van Stokrom de hand te schudden en afscheid te nemen in het gebouw van de Woningstichting aan de Stuyvenburchstraat. Lees volgende week in Regiobode een interview met Anneke van Stokrom, waarin zij terugkijkt op de zeventien jaar dat zij zich voor Eerbeek inzette.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.