Home / Doesburg / Jongen vast aan hek gespiest

Jongen vast aan hek gespiest

DOESBURG – Woensdag werd om 12.25 uur de brandweer van Doesburg opgeroepen voor een ‘mechanische beknelling’ op de Koldeweij in Doesburg. Ter plaatse bleek onderaan de dijk een jongen aan een hek dat weilanden scheidt te hangen. Doordat hij er over heen klom en wegschoot, kwam zijn been op de stalen pennen van het hek terecht en deze ging dwars door zijn been. De ambulancedienst en brandweer maakten het de 15-jarige Duitse jongen zo comfortabel mogelijk in afwachting van de traumahelikopter. De arts van de traumahelikopter bracht de man onder narcose om hem van het hek te kunnen verwijderen. Gezamenlijk hebben de hulpdiensten de man bevrijd en hij is afgevoerd naar het ziekenhuis in Arnhem.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.