Home / Velp / Veluwezoom promoveert naar 3e klasse

Veluwezoom promoveert naar 3e klasse

VELP – Het kampioenschap ging verloren, maar de geel-blauwe ploeg uit Velp promoveert toch naar de 3e klasse. Maandag haalde SC Veluwezoom alsnog de prijs binnen in een beslissingsduel tegen KOSC, dat door de 0-1 nederlaag degradeert. De overwinning kwam moeizaam tot stand. Beide ploegen bleken aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk maakte een late treffer van Jeffrey Onstein alsnog het seizoen in één klap goed voor de ploeg van trainer Giovanni Zweers.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.