Home / Velp / DVOV F6 kampioen

DVOV F6 kampioen

VELP – Het F6-team van voetbalvereniging DVOV uit Velp is kampioen geworden. Daarom was het zaterdag groot feest in het clubhuis van de club in Velp. De titel werd behaald door een overwinning van 0-5 tegen OBW F8. Boris, Neal, Esmee, Jochem, Daan B, Youri, Daan v M, Thijn en Meinke zijn namelijk niet meer in te halen door concurrent DVV F11, dat nog één wedstrijd moet spelen. In 11 wedstrijden werd 10 keer gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld. Er werd maar liefst 76 keer gescoord en slechts 10 ballen glipten er door. Hulde!
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.