Home / Velp / DVOV 2 kampioen

DVOV 2 kampioen

VELP – Het tweede elftal van DVOV, onder leiding van Robert-Jan Richter, won zaterdag op sportpark de Pinkenberg in Velp met 2-1 van tegenstander ESA 3 uit Arnhem. Hiermee is het voetbalteam kampioen geworden in de vierde klasse L. de Velpenaren promoveren hierdoor naar de derde klasse van het zaterdag-amateurvoetbal. De spelers van DVOV 2 hadden genoeg aan gelijk spel door een veel hoger doelsaldo en hadden verreweg het productiefste elftal met 61 treffers voor en twintig tegen. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.