Home / Rheden / VV Rheden kan zondag promoveren

VV Rheden kan zondag promoveren

RHEDEN – Na een huzarenstukje op het veld aan de IJsselsingel, is de hoofdmacht van VV Rheden nog maar één zege verwijderd van promotie naar de Hoofdklasse. De ploeg van trainer Ron Olyslager speelt op zondag 30 mei bij GVA in Doornenburg de finale van de nacompetitie tegen de Bataven uit Gendt. De winnaar van dat duel promoveert naar de hoofdklasse.

Rheden won Tweede Pinksterdag in de halve finale van de nacompetitie met 1-0 van hoofdklasser Nieuw Buinen. Omdat het tijdens het eerste duel in Nieuw Buinen zaterdag ook 1-0 voor de thuisploeg werd, waren strafschoppen noodzakelijk. Rheden-doelman Marc te Witt stopte er twee. Rheden faalde niet vanaf elf meter.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.