Home / Laag-Soeren / 17 jubilarissen bij SCS

17 jubilarissen bij SCS

LAAG-SOEREN – Bij Sport Club Soeren (SCS) in Laag-Soeren was het de zaterdag voor Pinksteren één groot feest; maar liefst zeventien leden werden door de voorzitter gehuldigd. D. Spijkerman zit al het langste bij de club, 60 jaar. Vroeger was hij een snelle links buiten en nog steeds hij een trouwe supporter.

J.W. Scheidt hoort al 50 jaar bij de Soerense club; ooit is hij één maal geschorst bij Be Quick Zutphen. B. Slijkhuis werd gehuldigd vanwege zijn 40-jarig lidmaatschap. Daarnaast werden E. Westhof, T. van Ingen, B. van Eijbergen, N. Bolderman en H. Elshof gehuldigd omdat zij 25 jaar trouw lid van SCS zijn. Ook werden E. Goldebeld, M. Elissen, S. te Bokkel, K. Guijt, G. Morien en P. Corbeek in het zonnetje gezet omdat zij twaalf en een half jaar lid zijn.

Van drie leden werd afscheid genomen; Dieke Gerritsen, René Kock en Edwin Gerritsen hebben zich buitensporig ingezet voor SCS.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.