Home / Klarenbeek / Salon du Quebec bij Krepel

Salon du Quebec bij Krepel

KLARENBEEK – Zaterdag 5 juni vindt om 15.00 uur de opening plaats in Galerie Bij Krepel van de eerste Salon du Quebec. Deze opening wordt verricht door de Conseiller Culturel van de Canadese Ambassade. Er is een muzikale omlijsting van het Duo Stew By Two met traditionele Franse chansons en Ierse muziek. Kunstenares Mireille Forget richtte in 1984 haar Kunstkring van schilders en beeldhouwers op. Veel exposities worden gehouden op het vliegveld van Montreal wat de kring een grote bekendheid geeft. De expositie is van 5 tot 13 juni dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.