Home / Klarenbeek / Lintje voor Johan Slijkhuis

Lintje voor Johan Slijkhuis

KLARENBEEK – Op de eerste pinksterdag, werd kerkrentmeester Johan Slijkhuis bij zijn afscheid van de kerkenraad benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving in de Protestantse kerk van Klarenbeek de onderscheiding uit handen van de loco-burgemeester van Apeldoorn, de heer Fokko Spoelstra.

Johan Slijkhuis nam afscheid van de kerkenraad van de Protestantse Gemeente te Klarenbeek, waar hij ruim tien jaar zitting had in het college van kerkrentmeesters. Maar zijn dienstbaarheid aan de kerk had al een voorgeschiedenis van dertig jaar in de Hervormde Gemeente van Voorst. Actief zijn voor de kerk was voor hem altijd een vanzelfsprekendheid. Slijkhuis heeft in veertig jaar in beide gemeentes verschillende ambten bekleed en had zitting in diverse commissies. Ook heeft hij menig onderhoudsklusje voor de beide kerken opgekapt.
Zijn trouw en bescheidenheid sierden hem in al zijn kerkelijke bezigheden.

Na de ceremonie aan het eind van de kerkdienst werd de heer Slijkhuis en zijn vrouw een receptie aangeboden in Ons Gebouw. Muziekvereniging Klarenbeek zorgde voor een luchtige sfeer en Ds. Van Neck sprak namens de kerkenraad de gedecoreerde toe en bood een passend cadeau aan met een boeket bloemen – foto Ronny te Wechel

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.