Home / Eerbeek / Scholieren spelen bij volleybalvereniging Spiker

Scholieren spelen bij volleybalvereniging Spiker

EERBEEK – Vorige week donderdag was sporthal de Bhoele de hoofdlocatie voor de schoolsportdag. In één zaaldeel konden de kinderen van groep5 kennismaken met de volleybalsport bij Spiker.

Verdeelt in 6 groepen kwamen ruim 120 kinderen bij Spiker. Na een korte warming up kregen ze vervolgens volleyballes. Alle facetten kwamen aan bod. Van opslag, naar de onderhandse en bovenhandse techniek en uiteraard werd er gesmashed en veel gesprongen. De laatste 10 minuten van elke les werd afgesloten met een wedstrijd. Het ging er fanatiek aan toe en er liep veel talent op de velden. Aan het eind kregen alle kinderen een flyer mee naar huis, welke recht geeft op 3 gratis lessen bij Spiker.

Volleybalvereniging Spiker kan nog veel nieuwe leden gebruiken. Vooral jongens zijn zeer welkom bij de club. Kom eens kijken naar de training. Je mag het eerst gratis proberen voordat je lid wordt. De mini’s trainen op de maandagmiddag vanaf 16.00 uur in sporthal de Bhoele aan de Händelstraat in Eerbeek. Meer informatie over volleybalvereniging Spiker vind je op de site, www.spiker.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.