Home / Bronkhorst / Dubbel voor Brummen-4

Dubbel voor Brummen-4

BRUMMEN – Wist Sportclub Brummen 4 enige weken geleden het kampioenschap te behalen, afgelopen weekend sleepte men ook de KNVB-beker voor teams in de 6e (reserve) klasse KNVB in de wacht. Op het terrein van VV Diepenveen werd tijdens de finalewedstrijd Victoria Boys 4 met 3-1 verslagen. Emiel Rouwenhorst opende de score, waarna de tegenstanders weer op gelijke hoogte wisten te komen. Echter voor de theepauze zorgde Edwin Kleverwal voor een 2-1 stand in het voordeel van de Brummenaren. In de tweede helft maakte Martijn Wiegman met een derde Brummense treffer aan alle twijfel een einde. Aanvoerder John Willemsen mocht na afloop de beker in ontvangst nemen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.