Home / Loenen / Battumse Revue feest voor dialectliefhebbers

Battumse Revue feest voor dialectliefhebbers

LOENEN – Humor en show voeren al jarenlang de boventoon in de vele revues die het gezelschap De Battumse Revue op de planken heeft gebracht. In deze nieuwe productie zal dat niet anders zijn. Op erve De Windbuul ontstaat het idee dat je met een alarminstallatie veel beter beveiligd bent. Maar is dat ook zo?

De liedjes in de revue worden net als de sketches in het dialect vertolkt. Veelal vrolijk van aard zoals het lied over Kolle Veute. Maar ook een moment van bezinning wordt niet uit de weg gegaan. Naast de tekst is ook de muziek de moeite waard om te beluisteren.
Op zaterdag 29 mei komt De Battumse Revue naar Loenen. Een programma vol vrolijke sketches, klinkende liedjes en kleurrijk ballet wordt dan opgevoerd in in het Verenigingsgebouw De Brink. Fleurige balletnummers zorgen ervoor dat ook het showelement uitbundig voor het voetlicht komt. Een optreden van de ‘Andrew Sisters’ combineert mooie muziek met prachtige kostuums en sfeervolle decors.
De kaartverkoop bij drogisterij Bosman in Loenen (tel. 055-5051934). Prijs: 7,-. Aanvang van de revue: 20.00 uur.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.