Home / Ellecom / Man rijdt onder invloed: aangehouden

Man rijdt onder invloed: aangehouden

ELLECOM – Een 54-jarige automobilist uit Veenendaal is op zaterdagavond door de politie aangehouden wegens het rijden onder invloed. Hij werd rond 20.00 uur op de Ellecomsedijk aan een alcoholcontrole onderworpen. Een blaastest wees uit dat hij teveel had gedronken. Hierop is de 54-jarige aangehouden. Een ademanalyse in het politiebureau liet een alcoholpromillage van 0,74 zien. De man is met een rijverbod van twee uur weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.