Home / Bronkhorst / Gevarieerde Pinkstermarkt Brummen

Gevarieerde Pinkstermarkt Brummen

BRUMMEN – Vooral heel veel boeken en planten waren er op de grote Pinkstermarkt in het centrum van Brummen te vinden en te koop. De markt van de Evenementen Commissie Brummen (ECB) op Tweede Pinksterdag trekt dan ook al vele jaren veel kooplustigen. Met de komst van het Shantykoren-festival, enkele jaren geleden, kreeg het evenement er nog een extra trekker bij. Het was dan ook al vroeg druk op het Marktplein en in de Ambachstraat en directe omgeving. Naast de boeken en planten veel kramen met nostalgische spulletjes, snuisterijen en kramen van Brummense verenigingen, die promotie maakten voor hun activiteiten of de clubkas spekten. Het is een mengelmoes van waren en activiteiten, die jaarlijks vele bezoekers trekt. Dat was dit jaar, zeker gezien en het fraaie weer, dan ook weer het geval.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.