Home / Bronkhorst / Digitaal puzzelen met kans op mooie prijzen

Digitaal puzzelen met kans op mooie prijzen

BRUMMEN – Tijdens de Maand van het Spannende Boek van 1 tot en met 30 juni start de bibliotheek Brummen Voorst met een spannende digitale puzzel op www.speelmysteryguest.nl. Deelnemers kunnen zich vanaf 7 mei op de website inschrijven. Vanaf 1 juni wordt elke dag een puzzel aangeboden. Uiteindelijk leveren goed opgeloste puzzels medeklinkers op in een zin. Deze zin is een citaat uit een spannend boek; de winnaars vinden het juiste citaat. Deelnemers hoeven niet elke dag op de website aanwezig te zijn. Het is mogelijk om op elk moment, ergens in de maand juni, deelnemer te worden en meer puzzels tegelijk op te lossen. Elke deelnemer krijgt dan ook zijn eigen speelkaart die hij uiteindelijk verzendt of mailt. De uiterste inzendtermijn is 5 juli. Onder de winnaars worden twee digitale camera’s, twee e-readers en tien boekenbonnen van 25 euro verlood. De juiste oplossing is vanaf 7 juli te zien op www.speelmysteryguest.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.