Home / Bronkhorst / Brummense Meifeesten biedt gevarieerd programma

Brummense Meifeesten biedt gevarieerd programma

BRUMMEN – Als organisator van een groot muziekevenement heb je soms wat geluk nodig. Contracten worden dikwijls geruime tijd van tevoren afgesloten en je moet dan maar afwachten hoe populair een artiest is, op het moment van optreden. Het feestpakket dat organisator Harry Timmer voor de Meifeesten dit jaar aanbiedt, is als vanouds van een hoog niveau. Vooral Frans Duijts is momenteel ‘hot’.

Frans Duijts is op zondagmiddag 30 mei te gast. Hij zal het grote podium van de manege van De IJsselruiters aan de Eerbeekseweg in Brummen betreden voor een spetterende show. De zanger uit Tiel is op dit moment mateloos populair en heeft zelfs een eigen docusoap op televisie.
De grote populariteit van de volkszanger komt op een voor Harry Timmer gunstig moment. “Het is natuurlijk altijd prettig als één van de artiesten op dat ogenblik ‘hot’ is en dat is zeker het geval met Frans Duijts. Een bijzonder sympathiek mens, zonder sterallures. Hij heeft al eerder bij Concordia opgetreden”, geeft Timmer aan.
Zondag 30 mei wordt een bijzondere feestmiddag. Het Nederlandse lied staat centraal en wordt vertolkt door Frans Duijts en René Schuurmans. De Brabander heeft inmiddels ook zijn sporen in de artiestenwereld verdiend en is al lang geleden tot de groep van A-artiesten toegetreden. Het festijn op zondagmiddag begint om 17.00 uur en de toegangsdeuren staat open vanaf 16.00 uur. De artiesten geven een liveoptreden en worden daarbij begeleid door het toporkest Tilt.

Het spits van de Meifeesten wordt op vrijdagavond 28 mei afgebeten door de formatie Rowwen Heze. De groep is bezig met de ‘jubileumtoer 25 jaar’ en doet daarbij ook Brummen aan. Overigens zijn de Limburgers geen onbekende op de Brummense Meifeesten, want zij traden er meerdere malen op. Het feest begint om 20.30 uur en de zaal is geopend om 19.30 uur. In het voorprogramma wordt het publiek alvast opgewarmd met zang en muziek van K-Town, een top 100-band.
Zaterdag 29 mei is het de beurt aan pianist/zanger Roel van Velzen. De kleine entertainer is regelmatig op de tv te bewonderen en trekt bij zijn optredens volle zalen. Jeopardy zorgt in het voorprogramma alvast voor de juiste stemming. De deuren gaan open om 19.30 uur en om 20.30 kan het eerste optreden tegemoet worden gezien.

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Concordia, Mitra en Primera Bosman in Brummen en bij de Primera’s in Eerbeek en Dieren. Voor informatie: Concordia (tel. 0575-561362) of: www.concordiabrummen.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.