Home / Hoenderloo / Hagepreek op Hoenderlose heide

Hagepreek op Hoenderlose heide

HOENDERLOO – Op de Grote Heide aan de Miggelenbergweg in Hoenderloo, werd op Eerste Pinksterdag weer de jaarlijkse Hagepreek gehouden. Dit jaar werd de dienst voor het eerst geleid door dominee De Graaf uit Lieren, sinds vorig jaar ook predikant in Hoenderloo. Aan de dienst werkte orkest Soli Deo Gloria mee.
Door De Graaf werden de vele aanwezige kinderen ook bij de dienst betrokken en zij die daar te klein voor waren, konden lekker op een plaid wat lezen of knutselen. Het zal duidelijk zijn dat de welhaast perfecte weersomstandigheden zorgden dat de Hagepreek dit jaar goed bezocht werd.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.