Highland Games in Hall

HALL – Onder leiding van Wout Zijlstra, voormalig ‘Sterkste Man van Nederland’, traden zaterdag de Hallenaren aan voor hun Highland Games. In verschillende spelonderdelen moesten de mannen en vrouwen in teams – ‘clans’- hun krachten onderling bewijzen. Er werd driftig met stenen gesmeten, met boomstammen gegooid, met gewichten gezwaaid en onder een heerlijk zonnetje genoten publiek en de zwetende deelnemers van dit stukje Schotse folklore dat in Hall werd opgevoerd. Tussen de spelen door konden de bezoekers wat slenteren over de markt en zich opmaken voor de feestavond, die later die dag onder ideale omstandigheden plaatsvond.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.