Home / Leuvenheim / EHBO diploma’s De Rietgors

EHBO diploma’s De Rietgors

LEUVENHEIM – Instructeur Sinnema kon maandag 17 mei aan de vijftien kinderen van groep 7/8 van De Rietgors in Leuvenheim hun EHBO-diploma overhandigen. Na enkele maanden van regelmatig leren en oefenen bleek tijdens het examen, afgenomen door mnsen van EHBO Zutphen, dat er geen kinderen waren gezakt. Trots namen de kinderen hun diploma in ontvangst, terwijl ze door directeur Erika Diekema nog van een roos werden voorzien.
Meester Coenraadts bedankte de heer Sinnema voor zijn goede werk en stond stil bij het feit dat dit de laatste kinderen in een lange reeks zijn die door hem werden opgeleid. Sinnema is 77 jaar en stopt ermee na in totaal op verschillende scholen 7000 kinderen te hebben opgeleid. Het dankwoord ging vergezeld van een boekenbon en de speciale Rietgors-pen als aandenken aan de Leuvenheimse school.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.