12 vrachtwagens zand in Speeltuin

DIEREN – In de Dierense Speeltuin is de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuwe attractie. Van Eijbergen heeft honderden kubieke meters zand bij Vele Waard gehaald en dat op de ijsbaan van de Speeltuin gestort.

Vrijwilligers van de Speeltuin en Volleybalvereniging Auto van Oort Rebelle zijn daarna met het zand aan de slag gegaan en hebben een zandvlakte van 30 bij 22 meter gemaakt. Met hulp van autobedrijf Auto van Oort, Jan Willem Eikenaar Assurantiën BV en Reklamat zijn er drie beachvolleybalvelden gemaakt.

De velden zijn voor leden toegankelijk tijdens de normale openingstijden. Wil je spelen, vraag het dan even in de kantine. In de avond beachvolleybalt volleybalvereniging Auto van Oort Rebelle op de velden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.