Home / Dieren / 12 vrachtwagens zand in Speeltuin

12 vrachtwagens zand in Speeltuin

DIEREN – In de Dierense Speeltuin is de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuwe attractie. Van Eijbergen heeft honderden kubieke meters zand bij Vele Waard gehaald en dat op de ijsbaan van de Speeltuin gestort.

Vrijwilligers van de Speeltuin en Volleybalvereniging Auto van Oort Rebelle zijn daarna met het zand aan de slag gegaan en hebben een zandvlakte van 30 bij 22 meter gemaakt. Met hulp van autobedrijf Auto van Oort, Jan Willem Eikenaar Assurantiën BV en Reklamat zijn er drie beachvolleybalvelden gemaakt.

De velden zijn voor leden toegankelijk tijdens de normale openingstijden. Wil je spelen, vraag het dan even in de kantine. In de avond beachvolleybalt volleybalvereniging Auto van Oort Rebelle op de velden.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.