Oosterhuizen viert het Oranjefeest

OOSTERHUIZEN – Nog heel even en dan barst in heel het land de oranjekoorts los. In een heel klein stukje Nederland hebben ze op vrijdag al een voorproefje gehad. Uitgedost in oranje, rood, wit en blauw vierden de kinderen, hun ouders en de leerkrachten van o.b.s. Oosterhuizen het Oranjefeest.
Op het terrein rondom de school was een ganzenbord uitgestippeld met opdrachten en spelletjes. Na een picknick in het amfitheater vertokken de kinderen naar het kermisterrein waar “Ren je rot”werd gespeeld. Tenslotte vermaakten de kinderen zich op de kermis. Meer dan vijftig hulpvaardige ouders maakten deze dag mogelijk, waar maak je dergelijke inzet nog mee? Samen met het geweldige weer kon deze dag niet stuk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.