Home / Empe / Man ten onrechte als fietsendief bestempeld

Man ten onrechte als fietsendief bestempeld

EMPE – Op politie heeft op 1 mei een persbericht verspreid over een man uit Voorst die zou zijn aangehouden omdat hij een fiets gestolen had bij het station in Empe. Dit bericht was onjuist en de politie betreurt dat een verkeerd beeld over de aanhouding is ontstaan.

De man is vrijdagavond 30 april aangehouden toen hij een gestolen fiets in zijn schuur bleek te hebben staan. De fiets was donderdag 29 of vrijdag 30 april gestolen vanaf het station in Empe. Als iemand een gestolen fiets in zijn bezit heeft volgt aanhouding op verdenking van heling. Dat was ook hier het geval. Na verhoor van de man en nader onderzoek van de politie bleek dat de man de fiets achter zijn huis gevonden had, en dat hij al voornemens was deze bij de politie in te leveren. Het is niet bekend wie de fiets vanaf het station heeft weggenomen. De man in kwestie is inmiddels geïnformeerd over het feit dat zijn zaak is geseponeerd door de politie. De politie zal ook nog een gesprek met hem aangaan.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.