Home / Ellecom / EDS F1 kampioen

EDS F1 kampioen

ELLECOM – SC EDS F1 uit Ellecom is woensdag kampioen geworden. In de laatste wedstrijd van het seizoen moest er gewonnen worden van de nummer drie: Be Quick Zutphen F2. Dat is gelukt met ruime cijfers. Na een eenzijdige wedstrijd stapte het kampioenselftal met een 8-0 zege van het veld. De rit op de kar staat voor woensdag 26 mei gepland. Er wordt alleen gestopt op de Hoofdstraat in De Steeg voor een welverdiende sportmaaltijd bij Frieda. Op de foto staan van links naar rechts: keeper Jens, Pim, Charlotte, Martijn, Niels en Steven. Gehurkt: Sem, Jorn, Rens, Timon en Zino.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.