Heerlijke Eerbeekse Schoolsportdag

EERBEEK – Het was donderdag een sportieve en gezellige happening voor alle basisscholen uit Eerbeek. Voor de kinderen was een zeer afwisselend programma samengesteld. De groepen 5 tot en met 8 konden kennis maken met verschillende takken van sport binnen de gemeente Brummen.

De kinderen uit de groepen 5 hebben zich bij de Bhoele vermaakt met badminton, volleybal, tafeltennis, bewegen op muziek, yoga en een stevig potje touwtrekken. De kinderen uit de groepen 6 en 7 bleven in de buurt van de sportvelden en konden zich wagen aan atletiek, tennis, voetbal, korfbal, turnen, darten, slagbal, trefbal, golf en karate. De groepen 8 kregen alvast een voorproefje op een sportieve zomer. Voor hen was er namelijk de mogelijkheid om te zwemmen, mountainbiken, bowlen, beachvolleyballen, een survivalbaan volbrengen of mee te doen aan een waterestafette bij het zwembad Coldenhove en Landal Greenparks.

Dankzij de vele vrijwilligers, alle verenigingen, de sportschool, de sponsoring van Plus, het fantastische weer en niet te vergeten het enthousiasme van de kinderen was het een geweldige dag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.