Home / Dieren / Vierdaagselopers onthaald

Vierdaagselopers onthaald

De beloning was groot. Na vier dagen kilometers maken, werden de deelnemers aan de Dierense Avondvierdaagse donderdagavond uitbundig onthaald op de Geitenbergweg, Lindelaan en het Ericaplein. Met maar liefst drie muziekkorpsen, tientallen, zo niet honderden, zakjes snoep, bloemen, medailles en lawaai van vuvuzela’s en andere oranjetoeters, was de intocht weer een waar feestje. Het zonnetje droeg daar natuurlijk ook aan bij. Dat de kinderen, maar ook de oudjes in de rolstoelen vooraan, het ieder jaar weer leuk vinden om mee te doen, straalt er vanaf. De jongere broertjes en zusjes op de stoep laten dan ook duidelijk horen dat ze ook mee willen lopen. Volgend jaar …

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.