Vierdaagselopers onthaald

De beloning was groot. Na vier dagen kilometers maken, werden de deelnemers aan de Dierense Avondvierdaagse donderdagavond uitbundig onthaald op de Geitenbergweg, Lindelaan en het Ericaplein. Met maar liefst drie muziekkorpsen, tientallen, zo niet honderden, zakjes snoep, bloemen, medailles en lawaai van vuvuzela’s en andere oranjetoeters, was de intocht weer een waar feestje. Het zonnetje droeg daar natuurlijk ook aan bij. Dat de kinderen, maar ook de oudjes in de rolstoelen vooraan, het ieder jaar weer leuk vinden om mee te doen, straalt er vanaf. De jongere broertjes en zusjes op de stoep laten dan ook duidelijk horen dat ze ook mee willen lopen. Volgend jaar …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.