Home / Velp / Tennisteam in ‘t nieuw

Tennisteam in ‘t nieuw

VELP – Het team Heren 2, Klasse 18+ van Tennisvereniging Beekbehuizen in Velp wordt gesponsord door Adviesbureau voor Infrastructuur en Milieu Infrasoil en Tennisschool Midden Gelderland. Het team, bestaande uit Rolf Kwakkel, Kees Oostrom, Rob Schinkel, Peter de Boer en Harald Nuy, is onlangs compleet in het nieuw gestoken en speelt nu in kleding van Babolat. En dit schijnt een stimulans te zijn, want met nog één wedstrijd te gaan spelen de heren nog steeds voor het kampioenschap.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.