Home / Loenen / Zin in een pleister?

Zin in een pleister?

LOENEN – De kinderen van de plusklas van De Tweede Stee uit Loenen hebben een les EHBO gevolgd. Onder begeleiding van een ouder hebben de kinderen kennis gemaakt met de EHBO-doos en de verschillende manieren om te verbinden. Na wat geoefend te hebben met elkaar, kregen de kinderen ook een stukje theorie. Er werd gesproken over de algemene huis, tuin en keuken ongelukjes.
Deze les was een vervolg op een Lotusles. Hier werden de kinderen omgetoverd in gewonden. De kinderen kregen te horen hoe er op allerlei situaties geoefend kan worden. Het zag er zeer realistisch uit. De twee middagen vlogen voorbij. Gelukkig zijn alle kinderen gezond en wel weer naar huis gegaan.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.