Home / Klarenbeek / Gewonden bij aanrijding

Gewonden bij aanrijding

KLARENBEEK – Op de Klarenbeekseweg in Klarenbeek vond woensdag een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Alle drie de inzittenden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen omstreeks 18.00 uur de melding van de aanrijding. Een 23-jarige automobiliste uit Loenen stak vanaf Kanaal Zuid de Klarenbeekseweg over, in de richting van de Kostersweg. Hierbij zag zij de naderende automobilist die op de Klarenbeekseweg reed vanuit Loenen over het hoofd. Deze automobilist reed vol tegen de zijkant van de auto van de Loenense. De 18-jarige passagiere van de bestuurster uit Loenen is door de brandweer uit de auto bevrijd. De twee bestuurders konden zelfstandig uit de auto’s komen. Alle drie de betrokken personen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het letsel varieert van oppervlakkige wonden bij de twee bestuurders tot botbreuken bij het 18-jarig meisje uit Klarenbeek.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.