Home / Hoog-Keppel / Voorinschrijving Keppelrun

Voorinschrijving Keppelrun

HOOG-KEPPEL – De voorinschrijving voor de derde Keppelrun sluit op 1 juni. Wie op zondag 13 juni mee wil doen aan dit sportieve evenement, dat vanuit Hoog-Keppel wordt gehouden, kan zich aanmelden via www.keppelrun.nl.

De Keppelrun begint om 10.30 uur met de run van 5 kilometer en om 11.15 uur gaan de deelnemers aan de tien kilometer van start. De jeugdloop van 1 kilometer lang start om 12.30 uur. Deze loop is in vier leeftijdscategorieën opgedeeld. Er zijn prijzen per categorie voor meisjes en jongens. Onder de deelnemers wordt bovendien een fiets verloot.
De start en finish zijn bij de sporthal in Hoog-Keppel. Hier is live-muziek en sportcafé Spirit is de hele dag open. Wie de voorinschrijving mist, kan zich bij de start aanmelden tot een half uur voor aanvang van de afstand.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.