Home / Hall / Oud ijzeractie SHE weer succes

Oud ijzeractie SHE weer succes

HALL – De oud ijzeractie van SHE in Hall is ook dit jaar weer een groot succes. Met drie aanhangwagens gingen leden van de voetbalclub op pad om ver in de regio alle aangemelde adressen te bezoeken. Daarnaast was het een droktue van belang bij de containers aan de Dorpsstraat. Met de machine van Blom – Hofmeijer werd het ijzer vakkundig in de containers gedrukt, wat het oud-ijzerteam behoorlijk wat gooi- en trekwerk heeft gescheeld. Aan het eind van de middag bleek dat de eindopbrengst twee volle containers was met in totaal ruim twaalfduizend kilo oud ijzer. Door het grote succes krijgt de actie in oktober een vervolg.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.